Een sexy act met een paaldanseres

Glamorous Entertainment heeft meerdere paal dansers en danseressen die een act van ongeveer 15 minuten kunnen geven op uw evenement. Zij laten een sexy en acrobatische dans zien die zeer entertainend is voor uw publiek. Ook hebben wij mannen die kunnen paaldansen en een stoere act kunnen opvoeren. Paaldansen werd vroeger altijd gezien als een sensuele dans maar tegenwoordig is paaldansen als een sport in een grote opkomst.

De danseressen van Glamorous Entertainment dansen de sensuele versie van het paaldansen. Maar wanneer er kinderen tussen het publiek zitten, kan de act in overleg daar volledig op worden aangepast. Dan wordt er een meer acrobatische en sportievere versie van een paaldansact opgevoerd en hebben de danseressen minder verhullende kleding aan.  

Onze ervaren danseressen zorgen er altijd voor dat het publiek kan genieten, daarnaast blijven ze ter alle tijden professioneel en zakelijk.

Paalpodia

Heeft u op uw locatie geen palen beschikbaar voor de paaldansers en danseressen? Geen probleem! Glamorous entertainment kan paalpodia leveren die gemakkelijk op locatie kunnen worden neergezet. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina als u meer informatie wil over het huren van een paalpodium of wanneer u één of meerdere paalpodia wilt huren.

Paaldansers(es) boeken?

Wilt u een extra toevoeging geven aan uw evenement. Dit kan zeker door middel van paaldansers. Bij Glamorous Entertainment kan u snel en gemakkelijk een paaldanser of danseres boeken via ons contactformulier. Ook als u meer informatie wil, kan u contact op nemen.

Recensies

Benieuwd wat onze huidige klanten vonden van onze entertainment dienstverlening?

Klantreacties

Lees hier enkele klantreacties voor uiteenlopende soorten opdrachten. Van dansshows & speciale acts tot kostuumcreaties.

lees meer
Opdrachten

Als opdrachtgever is het belangrijk om te weten dat uw entertainmentparter betrouwbaar en stipt is in haar dienstverlening & dat deze een hoogstaand niveau van kwaliteit heeft.

Impressie

Bekijk onze impressiepagina dan ook eens om een indruk te krijgen van door ons eerder gerealiseerde opdrachten.

Bekijk portfolio
Gogo danseressen Gogo danseressen op uw evenement Een feest in een club of discotheek? Een... Check meer Kostuums op maat (custom made costumes) De beste op maat gemaakte kostuums Alle kostuums worden op maat gemaakt d... Check meer Laser act Opvallende laser act Glamourous Entertainment heeft spectaculaire led en ... Check meer Robot act Robotact Onze steltenlopers kunnen een act opvoeren waarbij zij een licht... Check meer Professionele performers Glamorous Entertainment biedt u een ruime keuze aan performers. Deze zorgen er stuk voor stuk voor dat uw evenement extra leuk wordt voor u en uw gasten. Check meer
Contact opnemen Wilt u een performer boeken, of bent u performer en wilt u opgenomen worden in ons bestand? Neem dan gerust contact op!
Volg ons